Hus är kul!

Vi drivs av kärleken till arkitektur. Här finns estetik, formgivning, funktion, miljö, teknik och ekonomi. Och inte minst problemlösning. Arbetet innebär en ständig utmaning – hur hittar vi kundens bästa lösning inom de givna ramarna?

Finns med i hela processen

2KA är en arkitektbyrå med fokus på ombyggnation och nybyggnation, framförallt inom handel och kontor. Vi hanterar hela projekteringsprocessen och finns med från utredningar och skisser till detaljplanering och arbetshandlingar. Kvalitet och hög servicenivå är en självklarhet och målet är alltid att leverera lösningar med modern och uttrycksfull design och god funktion.

Vi kan kommersiella lokaler

Våra lösningar är flexibla och lönsamma och ska fungera även på lång sikt. 2KA ser behoven hos både fastighetsägare och hyresgäst och skapar förutsättningar för lyckade och lönsamma uthyrningar för båda parter. Vi ger snabb och bra service, eftersom vi vet hur viktigt detta är i en uthyrningsprocess.

2 Karsman Arkitekter AB startade 1995 av Jan och Per Karsman som varit verksamma som arkitekter sedan början av 90-talet. Vi har lång erfarenhet och många nöjda kunder.